کبد چرب

آیا درمان کبد چرب ممکن است؟

کبد چرب

آیا درمان کبد چرب ممکن است؟

اگر کبد چرب در مراحل اولیه تشخیص داده شود، قابل پیشگیری و درمان است. کاهش وزن، فعالیت فیزیکی و ورزش، استفاده از رژیم غذایی مناسب و دوری از غذاهای چرب و پرکالری از روش‌هایی هستند که در جلوگیری از پیشرفت این بیماری کمک می‌کنند. از آنجایی که این بیماری در مراحل اولیه قابل درمان است، بنابراین داشتن الگوی غذایی سالم، ورزش و رسیدن به وزنی متعادل و به طور کلی تغییر شیوه زندگی پیشنهاد می‌شود. توجه داشته باشید اگر کبد چرب به سیروز تبدیل شود بافت کبد تخریب می‌شود. در این صورت کار درمان کبد چرب هم سخت‌تر خواهد شد.

☎️ با ما در ارتباط باشید:
▪︎ مشاور سبک زندگی سالم:
09909957884 (انفرادی)
▪︎ مشاور محصولات سلامت محور:
09125138680 (مرادی)

بایگانی

دمنوش گیاهی کبد چرب خونریزی ویروس آنفولانزا

سه شنبه, ۲۶ اسفند ۱۳۹۹، ۰۴:۴۲ ب.ظ

4 گرید کبد چرب، علائم، پیشگیری و درمان

کبد چرب گرید 4

کبد چرب گرید 4 (سیروز کبدی)

کبد چرب گرید 4 چیست؟

در گرید 4 کبد چرب سیروز کبدی (Alcoholic liver disease) اتفاق می‌افتد. سیروز وضعیتی می‌باشد که در آن سلول‌های کبدی جای خود را به سلول‌های فیبروتیک که ظاهری مثل زخم دارد می‌دهند، در این مرحله شانس بسیار کمی برای عملکرد نرمال کبد وجود دارد.

سیروز کبدی در واقع زخم شدن شدید کبد و یا ضعیف شدن کبد در مراحل پایانی بیماری‌های مزمن کبدی است. این زخم‌ها بیشتر در اثر مصرف طولانی مدت الکل و عفونت های ویروسی است. کبد در سمت راست شکم زیر دنده قرار دارد.

سیروز کبدی چه علائمی دارد؟

نشانه‌های سیروز به این دلیل رخ می‌دهد که کبد قادر به خالص سازی خون، تجزیه سموم، تولید پروتئین‌های لخته‌ای و کمک به جذب چربی‌ها و ویتامین‌های محلول در چربی نیست. این علائم تا زمانی که سیروز کبدی پیشرفت نکند خود را نشان نمی‌دهند.

برخی از علائم سیروز کبدی عبارتند از:

  • کاهش اشتها؛
  • خونریزی بینی؛
  • زردی (تغییر رنگ زرد)؛
  • شریان های کوچک عنکبوتی شکل در زیر پوست؛
  • کاهش وزن؛
  • بی اشتهایی؛
  • خارش پوست؛
  • ضعف؛

نشانه های جدی‌تر عبارتند از:

  • گیجی؛
  • تورم شکم (آسیت)؛
  • تورم پاها (ادم)؛
  • ناتوانی جنسی؛
  • ژنیکوماستی (بافت سینه مردان شروع به بزرگ شدن می کند)؛

تشخیص سیروز کبدی

سیروز کبدی که در کبد چرب گرید 4 اتفاق می‌افتد وقتی تشخیص داده می‌شود که که کبد آسیب دیده و عملکرد بافت کبد کاهش می‌یابد. این بدان معنی است که سلول‌های کمتری برای مراقبت ازعملکرد کبد وجود دارد. بنابراین، میزان پردازش مواد مغذی، ایجاد هورمون، سم‌زدایی مواد مخدر و حذف مواد سمی به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌یابد.

اگر سیروز کبدی دارید این نکات را رعایت کنید:

برای سالم نگه‌داشتن کبد، تا جای ممکن باید تغییراتی در سبک زندگی ایجاد کنید. به این منظور باید اقدامات زیر را انجام دهید:

  • رژیم غذایی سالمی داشته باشید: سیروز کبدی می‌تواند مواد مغذی را از بدن‌تان بدزدد و عضلات‌تان را ضعیف کند. برای مبارزه با این تأثیرات باید مقدار زیادی غذاهای سالم مانند میوه‌ها، سبزیجات و پروتئین‌های بدون‌چربی را از منابعی مانند پرندگان و ماهی‌ها تأمین کنید.
  • واکسن بزنید: سیروز کبدی و درمان‌های آن می‌توانند دستگاه ایمنی‌تان را تضعیف و مبارزه با عفونت‌ها را سخت‌تر کنند. بنابراین باید با واکسیناسیون در برابر هپاتیت A و B، آنفولانزا و سینه‌پهلو از ابتلا به آنها پیشگیری کنید.
  • در هنگام مصرف داروها احتیاط کنید: سیروز کبدی موجب می‌شود کبدتان داروها را سخت‌تر تجزیه و دفع کند. بنابراین قبل از مصرف هرگونه داروی بدون‌نسخه و مکمل‌های گیاهی با پزشک مشورت کنید. همچنین درمورد داروهایی که می‌توانند به کبد آسیب بزنند (مانند استامینوفن) خیلی مراقب باشید.

مراحل مختلف، گرید های کبد چرب

کبد چرب

سخن پایانی

بسیاری از عوامل خطر برای ایجاد کبد چرب قبل از این که به مراحل سخت برسند به راحتی قابل اجتناب هستند. شما می‌توانید با داشتن وزن ایده آل، کنترل دیابت، سندرم متابولیک و کلسترول بالا و همچنین کاهش فشار خون با درمان کبد چرب در مراحل اولیه از تبدیل آن به کبد چرب گرید 3 و سایر مشکلات و انواع ناراحتی کبدی جلوگیری کنید

 

برگرفته از سایت:

https://zoomlife.ir/health/diseases/586-fatty-liver-grade.html#!/bbf

.

 

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۹/۱۲/۲۶
مهدی قطبی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی